Megjelent a Tree Bridge ASC

At last Three Bridges is here! All of the panels on the main board are included, plus Reigate SB, giving room for up to 9 players. ARS is also provided which means you can actually run it solo.

Timetables for 2009 and 2019 are provided. We'll also be providing a 2015 timetable soon, along with updates for Victoria and London Bridge so they can be chained in with compatible timetables.

Enjoy!

GeoffM

Részletes leírás: Three Bridges

Megvásárolható £35.00: itt

 

Hong Kong East (East Rail Line)

Új szimulációt adott ki a SimSig készítői.

A Hong Kong East (East Rail Line) egykoron angol gyarmatként egy angol vasúttársaság 1910-re építette meg a vonalat.

A keleti vonalszakaszon a nemzetközi vonatokat kell irányítani, a kínai határ és Kowloon között.

A szimuláció teljesen ingyenes!

Részletes leírást a SimSig hivatalos oldalán: https://www.simsig.co.uk

Képmentések a galériában.

 

SimSig Newsletter!

Simulations

Since the last newsletter we've released some major updates to the Loader - far too many features and updates to list here, but you can see a full changelog in our Wiki. But that's not all - we have a number of new simulations which include London Bridge ASC, Manchester Piccadilly SC and area, Cardiff PSB and area, Plymouth, East Coastway, Leeds area, and Tyneside IECC (Newcastle). One simulation that didn't get much fanfare, but is nonetheless proving more popular and challenging than we first thought, is West Anglia which is the suburban lines out of Liverpool Street towards Stansted Airport, Chingford, Hertford East, etc. Finally, recent additions include West Yorkshire and Sheffield.

Bővebben: SimSig Newsletter!

Megújult a simsig.co.uk weboldal

Frissítették a simsig.co.uk weboldal kezdőlapját a fejlesztők.


A rövid leíráson kívül képeket is kiraktak az eredeti IECC berendezésről is, valamint egy animált Gif-et a szimulációról.

 

Sajnos az újdonságok menüpont megszűnt, tehát a hivatalos fórumról kell kibogarászni a frissítéseket.

 

A főoldalon a SimSig közösségi oldalainak elérhetőségét is megtaláljuk.

 

Bővebben: Megújult a simsig.co.uk weboldal

Új szimuláció a SimSig-től (Port Talbot & Hereford Released)

Port Talbot and Hereford have been released.

Hereford covers the Welsh Marches, as well as the Heart of Wales Line.

Port Talbot covers the line form Pontyclun through Port Talbot Parkway, Swansea, and Llanelli.

As well as being good single player simulations, they now allows an eight simulation chain with others in the Wales & Borders series.

 

 


 

 

Új szimuláció a SimSig-től (Cathcart)

Cathcart, a simulation of part of the Glasgow Suburban network (Please note this is not a simulation of Glasgow Central), simulating the Cathcart Circle, and Neilston branch. The simulation reflects the OCS nature of the panel, but this option can be turned off and the simulation used in the traditional SimSig sense.

Product page here

Download via "Check for Updates"

Képek a galériában.

SimSig - Leamington / Salisbury / Shrewsbury

Kiadásra került három új központ a SimSig-től. A három központ károm különböző területen helyezkedik el. A központok már nem az ingyenesen használható kategóriába tartoznak.

A központok megvásárolhatók a SimSig Shop-ban.

joomplu:774

Két új központ készült el!

Ismét új központokról számolhatunk be a SimSig rajongóknak.

A West Hampstead a Midland Main Line-on része amely a St. Pancras és a déli Sharnbrook Summit között található (valamint északra Bedford). Majdnem az egész terület nagy sebességű vonal, a négy vágányon több lehetőségünk van a lassan közlekedő személyvonatokat irányítani. A maximális vágánysebesség  a lassúbb vonalon 110mph, míg a gyorsabb vonalon 125mph, nagy különbség nincs ugyan a két vonal között, mégis figyelni kell a szoros menetrend betartása végett. A West Hampstead központ ideális hálózati négy játékos módban, a valóságban is négy irányító foglal helyet a panelok előtt. A TORR nem működik ezen a vonalon, de a szimuláció készítői ezt a lehetőséget választhatóvá tették. A központban az 1987-2009 közötti vágányelrendezés közül választhatunk, jelenleg csak 2009-es menetrendet adnak hozzá, de készül az 1991-es. Amúgy a központhoz csatlakozhatunk a Leicester, NLL és a Victoria Eastern központokhoz. Sajnálatosan ezt a központ csak vásárlás után használhatjuk, ára £17.95 (6400 Ft), megvásárolhatjuk a simsig.co.uk shop-ban.

LUL's Victoria Line.

A SimSig ezúttal lemegy a föld alá. Az Észak-és Dél-Londont összekötő 13 mérföld hosszú Victoria vonal forgalmát irányíthatjuk az új központtal. A vonalon közlekedő szerelvények akár automata rendszerrel (ARS) is működhet, de ennek kikapcsolására is van lehetőség. A menetrendben 1324 vonatot kell közel 19 óra alatt elirányítani. A LUL's Victoria Line ingyenes és bárki letöltheti a simsig.co.uk oldalról regisztrálást követően.

Tamogatóink:


 

Partnerek: