SIAM Railway Simulations

A SIAM Ltd. 1986-tól fejleszti a vasúti forgalomirányító szimulátorait. Kezdetben Dos alapú programokat készítettek, manapság viszont Windows kompatibilis változatokat adnak ki, illetve a Dos változatok működése érdekében frissítéseket készítenek.

A program készítői az XX. század korszak vágányhálózatát és forgalmát dolgozták fel, a 1900-évektől az 1990-es időszak közötti szimulációkat adtak ki, van olyan állomás, amelyhez különböző korszaknak megfelelő vágányhálózatot is piacra dobtak.

A forgalomirányító programok, nem csak a menetrendi vonatok közlekedését engedik meg, hanem a tárolók és fűtőházi forgalmat és az iparvágányi vonatokét is.

A programról nagyon kevés információt és képmentést adnak ki a hivatalos weboldalon. Szinte az össze program fizetős, és demó változatot nem készítettek.

Galéria: http://www.simsig.hu

 

Fejlesztő: Brian Hornsey

Program: Angol

Nyelv: Angol

Licenc: Fizetős

Weboldal: www.siam.co.uk

Op. rendszer:Dos, XP

 


 

Exeter csúszás

Rengeteg fajta forgalomirányító program létezik, ennek ellenére lassan csordogálnak a hírek róluk. Most például a SIAM honlapjára került fel az a hír, miszerint csúsznak a legújabb pályájuk, az Exeter 1955 névre hallgató terület elkészítésével. Bár eredetileg karácsonykor szerették volna megjelentetni, most úgy tűnik örülhetünk ha februárban befejezik rajta a munkálatokat. Indokként családi okokat hoztak fel, mindenesetre a kutatást már befejezték, a programozás folyamatban van, és még akkor nem beszéltünk a rengeteg időt felemésztő tesztelésről. Az angol vasutak szerelmeseinek így nincs jobb dolguk mint türelmesen várakozni tovább.

Bővebben: Exeter csúszás

Tamogatóink:


 

Partnerek: