Manchester South & Stockport Released

SimSig are happy to announce that the latest installment of simulations, focusing on the North West of England.

Stockport covers the five mechanical signal boxes in the Stockport station area.

Manchester South covers Manchester South SCC, and the mechanical Macclesfield box.

Available to purchase in the shop.

 

Képek a galériában: Manchester South, Stockport

 

Forrás: https://www.simsig.co.uk/Article/Details/205

Bővebben: Manchester South & Stockport Released

SimSig - Maidstone East / Derby / Saltley

A Simsig készítői ismét három központot adtak ki, a három közép angliai központból a Saltley csak ráncfelvarráson esett át. A Derby központot már több éve kezdték el fejleszteni, aminek köszönhetően a kiadott központ még az ingyenes szimulációk közé tartozik akár csak a Satley is. A Maidstone East viszont már fizetős változat, aminek az ára £ 7.50.

Képek a galériában.

joomplu:792

SimSig - Wimbledon és Feltham központok

Két új szimulációk a Feltham és Wimbledon, elérhető el a SimSig.co.uk oldalon! Wimbledon 4+1 panellel rendelkezik (Waterloo Clapham, New Malden, Epsom, és Leatherhead, +Clapham Yard), míg a Feltham 5 kezelős terület, ami tartalmazza többek között a Wokinghami és egyszerűsített Reading 4A / 4B állomásokat is. Természetesen hálózatba is kapcsolhatók a központok.

Képek a galériában:

A központokat megvásárolhatjuk külön külön és egybe is £ 29,65 áron.

joomplu:669

SimSig - A Skót Paisley központ

Ismételten új központot tölthetünk le (vásárolhatunk meg) a www.simsig.co.uk weboldalról. Ezúttal a Skót területen a West of Paisley Gilmour Street állomás NX panel-jét modellezték le. A Paisley központ Glasgow-tól indul, majd kettéágazik Paisley Gilmour Street-nél, innen a mellékvonal Gourock tengerpari városban, és Wemyss Bay városkában ér véget. A fővonal Paisley-től délnyugat irányba folytatódik Kilwinning állomásnál szintén elágazik. Az elágazás északi irányba található Largs tengerparti városban ér végett. Ebből a mellékvonalból több leágazás is indul, többek között Hunterston, és Ardrossan kikötői leágazások, illetve egyéb ipari és tároló vágányok. A fővonalat Ayr (Ayrshire) városig irányíthatjuk, ami szintén a nyugati tengerparton fekszik.

joomplu:678 Paisley képek a Galériában

Ayr állomás előtt található még a Falkland tehervonat terminál, a vonal a kikötőbe, és Mauchline felé ágazik le. Továbbá szintén a fővonalon Barassie megállóhelynél csatlakozik még egy egyvágányú mellékvonal (Kilmarcnock).

A Paisley központban ARS (automata útbeállító) és TORR is működik, a fővonal villamosított. A szimulációban találhatunk még vasúti út átjárókat és 12db kézi váltóállítót (Ground frame), valamint forgatókönyveket is. A 2006-os menetrendben 604 db vonatot kell 24 óra alatt irányítani, választhatjuk a 00:00-ás és 04:45-ös kezdést.

A központ csak fizetős változatban érhető el, az ára £ 15.00 (5645 Ft), amit a www.simsig.co.uk oldalon vásárolhatunk meg.

SimSig - Portsmouth központ

Ismét új szimulációt került a www.simsig.co.uk weboldalra. Ezúttal dél Angliai Portsmouth központot lehet megvásárolni (£ 7.50). A Portsmouth szimuláció mindössze két Panel-ból áll, az elsőn Portsmouth Harbour, Portsmouth & Southsea, és Fratton állomás, amely háromvágányos elágazó állomás, valamint rendelkezik depottal, rendező és tároló vágányokkal is. A második Panel-en egy delta elágazás található, Fareham felé mellékvágányon közlekednek a vonatok, míg Havant felé fővonalon.

A Portsmouth PSB-t eredetileg 1968-ben adták át, majd 1982-ben került Cosham a Portsmouth irányítása alá. A vonal háromsínes 750V-os villamosított.

A menetrendben mindössze 485 db vonatot kell irányítani egy nap alatt, amelyek 4 kivételével személy és gyors vonatok.

Megvásárolható a szimuláció a www.simsig.co.uk weboldalon.

joomplu:654

Képek a galériában.

SimSig - Watford Junction állomás

Új szimulációval gazdagodott SimSig. A Watford Junction PSB  szintén része a West Coast Main Line-nak, ahol egy elágazó állomás forgalmát kell irányítanunk. Az állomáson négy fővágány található, a vonatok a London Euston pályaudvarról északnak tartanak, főként négysebességű gyors vonatok haladnak keresztül az állomáson, valamint személyvonatok érintik az állomást. A kiágazás St. Albans Abbey állomás felé egy egyvágányú mellékvonal, vágányzáró bakkal. Ezen a mellékvonalon nincs vonatszám kijelzés, ezért a vonatokat magunknak kell feljegyezni (Sticky Notes).
 
joomplu:592
A Watford Junction állomáson van a London Overground egyik végállomása (1-4 vágány), az elővárosi vonatok forgalmát nem láthatjuk, nem része a programnak. Amennyiben mégis szeretnénk irányítani az elővárosi forgalmat, akkor a Wembley Sub központot kell letölteni (ingyenes).
A fővonalak 6-7-8-9.-es vágányszámot kapták, ezenkívül érkeznek és indulnak vonatok egy csonka vágányról London irányába (10. vágány), továbbá a St. Albans Abbey állomásra közlekedő vonatok a 11. vágányról indulnak-érkeznek. A szimulációban megtalálható egy TIP SDGS nevű tároló az 5. vágány helyén (két vágányú), és a Watford Yard, valamint a Watford North megállóhely után egy CCD kiágazás (valószínűleg iparvágány), az utolsó két kiágazás kézi váltóállítással (Ground Frame) működik.
A szimulációhoz három központtal lehet hálózatban kapcsolódni, Wembley Main Line, Wembley Suburban és a Rugby SCC.
A Watford Junction-t megvásárolhatjuk mindössze £ 7.50-ért (2900Ft) a www.simsig.co.uk oldalon.
Képek a Galériában.

Tamogatóink:


 

Partnerek: