SIGNALSOFT

Új weboldala lett a Signalsoft-nak

A Signalsoft Rail Consultancy Ltd. Kanadai cég weboldal fejlesztést hajtott végre a közelmúltban. A fejlesztésnek köszönhetően szebb és jobban áttekinthető felület áll rendelkezésre a vasúti forgalomirányító szimulációk rajongók számára.

A főoldalon egy rövid köszöntő, a legfrissebb fejlesztések, valamint a hírlevélre való feliratkozás található. Külön menüpontban összegyűjtötték a szimulációkat, ahol rövid leírás és képmentés található minden programról, közvetlen shop elérhetőség, fórum link és program zoom is helyet kapott, továbbá a minimum és ajánlott rendszerkövetelmények. A menük között van még a Support (támogatás) is, ahol a fórum és a szimulációk Wiki elérhetőségét találjuk meg. A Contact menüpont alatt levelet írhatunk, míg az About alatt rövid leírást találunk a Signalsoft Rail Consultancy Ltd. vasúti tanácsadó cégről.

joomplu:658

A főoldal/news alatt lettem figyelmes a Panel Aging Expert Option fejlesztésre. Az újdonság a német központoknál érhető majd el, és csak a kinézetet teszi élethűbbé, véletlenszerűen átszínezi a paneleket (dominó kockákat) ami a használat és öregedés miatti elszíneződést és a javításokkor történő cserék színkülönbségét hivatott szimulálni. A leírás szerint az Expert Options alatt lehet majd választani ezt az opciót, a következő Update alkalmával elérhető lesz. Kép a fejlesztésről: joomplu:659

Tamogatóink:


 

Partnerek: