Rendezvények

IV. Magyar SimSig Találkozó

2009.11.21. szombat

A  találkozón megdőlt a magyarországi SimSig intranetes hálózati játékosok hat fős rekordja.
A szombat délelőtti órákban nyolc számítógépet kötöttük hálózatba, amin a King's Cross scrollos változatát és a Cambridge legfrissebb változatát kapcsoltuk össze. A King's Cross „rendelkezője” IPG volt, hozzá csatlakozott D.Sanyi, Gabó, HEAK és nazareth. A Cambridge központ „rendelkezője” én voltam (Snail Sims), amihez FSZT.úr és Sünöcske csatlakozott.. A hálózat problémamentesen működött. A kezdeti időszakban (00:00-ás kezdés) a kevés vonat miatt, gyorsítottunk az időn. A KX és Cambridge közötti a vonatforgalom alacsony, ezért IPG-vel közösen teher- és gépmeneteket készítettünk. Sajnos a nem a menetrendhez optimalizált vonatok később komoly fennakadásokat eredményeztek mindkét központnál.
  • A SimSig.hu évfordulója alkalmából megrendezett találkozón beszámoltam a weblap látogatottságáról, valamint az elmúlt egy év rendezvények tapasztalatairól és eredményeiről.
  • Szó volt még a jövőbeni terveinkről és a weblapra készített  fordítások megosztásáról is.
  • Sünöcske előadásában a Westbury központban bekövetkezett vasúti baleset vizsgálati eredményéről beszélt. A vizsgálat kiderítette, hogy az IECC berendezés hibája, a forgalomirányító figyeletlensége (fáradsága), és a szabályok többszöri megsértése mind-mind közrejátszott a baleset bekövetkeztében.
  • Ezenkívül FSZT.úr szolgálati helyéről és a munkájáról is lehetett kérdezni.

Este hétkor fejeztük be a forgalomirányítást.
Reméljük a következő találkozón többen leszünk, és nem csak a  „képzett” SimSig-esek mernek eljönni.
Külön köszönet a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezetének a helységért.


A játék mentéseket letölthetitek a Letöltések menüpont alatt.
Képek és képernyő-mentések a Galériában.

Murai László (Snail Sims)

Tamogatóink:


 

Partnerek: