Rendezvények

VI. TEMOFESZT 2014. - (X. Magyar Simsig Találkozó)

2014 október 10-12 között bonyolították le a Magyar Vasúttörténeti Parkban a Közép-Kelet Európa legnagyobb vasútmodell fesztiválját a TEMOFESZT-et.

A SimSig csapata már harmadszor volt jelen a rendezvénysorozaton, ahol nem csak a SimSig forgalomirányító szimulátort lehetett kipróbálni és megtekinteni, hanem a Signalsoft (Post-T) és a Softicon szimulációit.

Csapatunk 8 számítógéppel, egy kivetítővel és egy óriás TV-vel várta a vasúti forgalomirányító szerelmeseit és a hazai forgalmi szolgálattevőket, hogy megismerjék a legjobb és legújabb forgalomirányító szimulátorokat, kiegészítőket és menetrendeket. A Csarnok Déli bejáratával szemben volt felállítva az asztalunk. Mind a három napon hálózatban irányítottuk a forgalmat,

SimSig: KX teljes hosszában, Bristol-Exeter-Westbury-Glocester-Swindon tengelyen.

Signalsoft: Rheingold központok

Nagy érdeklődést mutatott a Signalsoft-os Arnhem 1965-ös szimuláció és a SimSig Liverpool Lime Str. szimulációk, ami egy külön "Próbáld ki" gépen volt elérhető.

Kérdések is akadtak bőven, főleg a magyar vonatkozású forgalomirányító szimulációk után érdeklődtek! 

A rendezvény 2015-ös megrendezése esetén a SimSig csapat is jelen lesz!

Legyél Te is forgalomirányító!

VI. TEMOFESZT

Támogatónk:

SimSig csapat fő támogatója a Projektor Bérlés (www.projektorberles.com) akik a rendezvény idejére kivetítőt és vásznat is biztosítanak a számunkra.


 

Térkép:

A Csarnok Déli bejáratával szemben leszünk A nevű ajtónál (SimSig asztal)


Nemzetközi Modellvasút Fesztivál - VI. TEMOFESZT

A vasútmodellezés szerelmesei számára gazdag programot kínál a közkedvelt Vasúttörténeti Park október második hétvégéjén a már hagyományosnak mondható Nemzetközi Modellvasút Fesztivállal, amely Magyarország - és Közép-Kelet Európa - legnagyobb vasútmodell kiállítása.
A kiállítás nemzetközi résztvevői között köszönthetünk német, osztrák, cseh, szlovák, lengyel, román és bolgár vendégeket és a már ismert hazai munkák mellett lesznek új, még eddig be nem mutatott terepasztalok, modellek is.www.vasuttortenetipark.hu


 

Tamogatóink:


 

Partnerek: