Rendezvények

V. TEMOFESZT NEMZETKÖZI VASÚTMODELL FESZTIVÁL

A vasútmodellezés szerelmesei számára gazdag programot kínál a közkedvelt Vasúttörténeti Park október második hétvégéjén a már hagyományosnak mondható Nemzetközi Vasútmodell Fesztivállal, amely Magyarország - és talán a kelet-közép európai régió - legnagyobb vasútmodell kiállítása.

A kiállítás nemzetközi résztvevői között köszönthetünk német, osztrák, cseh és szlovák vendégeket és a már ismert hazai munkák mellett lesznek új, még eddig be nem mutatott terepasztalok, modellek is.

A tavalyi rendezvényen 35 kiállító vett részt, a 2013-as fesztiválra már ennél többen jelezték részvételi szándékukat.


A SimSig.hu csapata is jelen lesz a rendezvényen 4 számítógéppel, ahol bárki kipróbálhatja a SimSig összes szimulációját, a Signalsoft álltal készített szimulátor közül a Andernach, Bonn Hbf, Braunschweig Hbf, Gelsenkirchen Hbf, Hürth-Kalscheuren és Köln Hbf német központokat, valamint a Arnhem 1965, Hengelo és az Amsterdam CS holland központokat. (lesznek meglepetés központok)

A számítógépek hálózatba lesznek kapcsolva, tehát a SimSig és a Signalsoft központokat is lehet közösen irányítani a rendezvény alatt.

2013. OKTÓBER 11-12-13. 10:00-18:00

A színvonalas, nemzetközi rendezvényen a magyarországi klubok és magánszemélyek az ország minden tájáról képviseltetik magukat. A 2800 nm-es kiállító területen a látogatók az év legnagyobb vasútmodell kiállítását tekinthetik meg.

A terepasztalok sokfélesége is példázza a vasútmodellezés széleskörű lehetőségeit, melyből bárki ötletet meríthet és akár otthon is elkészítheti a saját asztalát.

A vasútmodellezés kezdeti lépéseihez nyújtanak segítséget a helyben modelleket és kiegészítőket kínáló üzletek a vasútmúzeum Orient csarnokában. 

Aki friss levegőn egy kis szórakozásra vágyik, kipróbálhatja a hajtányozást, utazhat gőzmozdonyon, tehet egy kört a fordítókorongon, vagy felülhet a népszerű kerti vasútra.

A családok kedvelt szórakozóhelye ezen a hétvégén 10-től este 18-ig várja látogatóit, akik a a 30-as és a 30A jelű autóbuszokkal is eljuthatnak a vasúti élményparkba.

/Cím: 1142 Budapest, Tatai út 95. Tel.:(06 1) 450-1497 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./


 
{youtube}iDOXAZbSlFA{/youtube}

 

 

Tamogatóink:


 

Partnerek: