Hírek

Hírmorzsák, angolosan

Az elmúlt negyed évben a program fejlesztői igen nagy csendben, mintegy "titkolózva" dolgoztak, elejét véve ezzel a "mikor lesz kész", vagy a "miért nincs még kiadva, hiszen már egy éve láttuk a kész pálya screenshotját" típusú kérdéseknek, melyek - valljuk be - tényleg zavaróak lehetnek a szabadidejében gőzerővel dolgozó csapatnak. Akik sűrűn olvasták a hivatalos fórumot, emlékezhetnek rá, milyen botrányosan nyilvánult meg egy-két türelmetlen user, amíg Sheffieldre és Trentre vártunk...

Szeptemberben megjelent a cambridge-i  terület véglegesített verziója, erről korábban már hírt adtunk. Változott továbbá a SimSig hivatalos honlapja is, mely jelenleg erősen bétaverzió-szagú, valószínűleg folyamatos fejlesztéssel fogják elérni (ha nem meghaladni) a korábbi színvonalát. A változtatásra egyébként az eredeti honlap feltörése miatt volt szükség (mely után új tárhelyszolgáltatót is kerestek, mivel állítólag nem ez volt az első ilyen támadás).

Az új felületet felhasználóbarátabbra kívánják alakítani mind a látogató, mind pedig a készítők részéről, így például a jövőben a híreket nem a fórumból kell majd kibogarászniuk az érdeklődőknek, hanem egyből a főlapon jelenhetnek meg. További fejlesztésként a lap bal szélén megjelent egy mini-chat. Ebben a kis ablakocskában pedig Geoff Mayotól egy bizakodásra okot adó félmondat jelent meg a minap (idézem):

"Watch the downloads section in the next 48 hours or so..."


Azaz érdemes lesz a következő két-három napban figyelni a hivatalos honlapot (sajnos a bejegyzés pontos idejét a rendszer nem közli). Hogy miért érdemes figyelni, azt egyelőre nem tudni, mivel nem csak új területek készülnek (pl. Wembley Suburban, London Euston és a Three Bridges-sorozat - utóbbi fejlesztői vannak egyébként a legnagyobb csendben), hanem a régebben kiadott, de még fel nem hagyott (obsolete) területek is ráncfelvarráson esnek át - ez ezúttal magyarázatot ad arra is, hogy a korábbi végleges verziók az új honlapról miért nem tölthetőek le. Abban az esetben, ha esetleg valaki mégis hozzá szeretne jutni ezekhez a programokhoz, a régi weblapot ideiglenesen tükrözték (a hivatkozásokat azonban minden esetben kézzel javítani kell).

 Úgyhogy szem és böngésző kinyit, F5 gombra rákönyököl!

Pap Dávid István (Sünöcske)

 

Tamogatóink:


 

Partnerek: