Legyél Te is forgalomirányító!

SimSig - A Skót Paisley központ

Ismételten új központot tölthetünk le (vásárolhatunk meg) a www.simsig.co.uk weboldalról. Ezúttal a Skót területen a West of Paisley Gilmour Street állomás NX panel-jét modellezték le. A Paisley központ Glasgow-tól indul, majd kettéágazik Paisley Gilmour Street-nél, innen a mellékvonal Gourock tengerpari városban, és Wemyss Bay városkában ér véget. A fővonal Paisley-től délnyugat irányba folytatódik Kilwinning állomásnál szintén elágazik. Az elágazás északi irányba található Largs tengerparti városban ér végett. Ebből a mellékvonalból több leágazás is indul, többek között Hunterston, és Ardrossan kikötői leágazások, illetve egyéb ipari és tároló vágányok. A fővonalat Ayr (Ayrshire) városig irányíthatjuk, ami szintén a nyugati tengerparton fekszik.

joomplu:678 Paisley képek a Galériában

Ayr állomás előtt található még a Falkland tehervonat terminál, a vonal a kikötőbe, és Mauchline felé ágazik le. Továbbá szintén a fővonalon Barassie megállóhelynél csatlakozik még egy egyvágányú mellékvonal (Kilmarcnock).

A Paisley központban ARS (automata útbeállító) és TORR is működik, a fővonal villamosított. A szimulációban találhatunk még vasúti út átjárókat és 12db kézi váltóállítót (Ground frame), valamint forgatókönyveket is. A 2006-os menetrendben 604 db vonatot kell 24 óra alatt irányítani, választhatjuk a 00:00-ás és 04:45-ös kezdést.

A központ csak fizetős változatban érhető el, az ára £ 15.00 (5645 Ft), amit a www.simsig.co.uk oldalon vásárolhatunk meg.

Tamogatóink:


 

Partnerek: