Legyél Te is forgalomirányító!

SimSig - Watford Junction állomás

Új szimulációval gazdagodott SimSig. A Watford Junction PSB  szintén része a West Coast Main Line-nak, ahol egy elágazó állomás forgalmát kell irányítanunk. Az állomáson négy fővágány található, a vonatok a London Euston pályaudvarról északnak tartanak, főként négysebességű gyors vonatok haladnak keresztül az állomáson, valamint személyvonatok érintik az állomást. A kiágazás St. Albans Abbey állomás felé egy egyvágányú mellékvonal, vágányzáró bakkal. Ezen a mellékvonalon nincs vonatszám kijelzés, ezért a vonatokat magunknak kell feljegyezni (Sticky Notes).
 
joomplu:592
A Watford Junction állomáson van a London Overground egyik végállomása (1-4 vágány), az elővárosi vonatok forgalmát nem láthatjuk, nem része a programnak. Amennyiben mégis szeretnénk irányítani az elővárosi forgalmat, akkor a Wembley Sub központot kell letölteni (ingyenes).
A fővonalak 6-7-8-9.-es vágányszámot kapták, ezenkívül érkeznek és indulnak vonatok egy csonka vágányról London irányába (10. vágány), továbbá a St. Albans Abbey állomásra közlekedő vonatok a 11. vágányról indulnak-érkeznek. A szimulációban megtalálható egy TIP SDGS nevű tároló az 5. vágány helyén (két vágányú), és a Watford Yard, valamint a Watford North megállóhely után egy CCD kiágazás (valószínűleg iparvágány), az utolsó két kiágazás kézi váltóállítással (Ground Frame) működik.
A szimulációhoz három központtal lehet hálózatban kapcsolódni, Wembley Main Line, Wembley Suburban és a Rugby SCC.
A Watford Junction-t megvásárolhatjuk mindössze £ 7.50-ért (2900Ft) a www.simsig.co.uk oldalon.
Képek a Galériában.

Tamogatóink:


 

Partnerek: