Legyél Te is forgalomirányító!

SimSig - Az északkelet Wales szimuláció

A North East Wales egy teljesen új és ingyenes központ, amit a simsig.co.uk oldalról letölthetünk. A szimulációban többek között a Shrewsbury - Chester fővonal, a észak-walesi tengerparti fővonal és a Wrexham Central - Bidston szárnyvonal (The Borderlands line) forgalmát irányíthatjuk.

 

A központban négy különálló irányítók box található, tizenhét állomás és több mint hatvan mérföld vágány. A hozzáadott menetrendben 343 vonatot kell egy nap alatt irányítani. A vonatok többsége személy, de akad közöttük tehervonat is.

joomplu:272

A szimulációban az abszolút blokké a főszerep, lehetőségünk van a játék betöltésénél a TORR bekapcsolására, ami a vágányutak automatikus törlését jelenti egy vonat elhaladása után, ezzel meg könnyíthetjük a munkánkat. A szimulációt színesíti még, hogy három kézi váltóállító is rendelkezésünkre áll.

A North East Wales-hez más központokkal nem lehet hálózatban csatlakozni, viszont a központban egyszerre több kezelő is dolgozhat.

A forgalom és a vágányhálózat mérete miatt ideális a kezdő és magányos forgalomirányítóknak, a TORR nélküli módban izgalmas perceket adhat a North East Wales szimuláció, valamint bepillantást ad a vidéki blokkos forgalmi szolgálattevők életébe. :) Képek a galériába.

Tamogatóink:


 

Partnerek: