Legyél Te is forgalomirányító!

A várva várt központ megérkezett: Birmingham New Street

A SimSig készítői nemrég adták ki a legújabb szimulációját a Birmingham New Street-et. Több éves fejlesztésnek köszönhetően kiadott központ nagy kihívást jelenthet a gyakorlott forgalomirányítók számára is, ugyan a terület igen kicsinek mondható (mindössze három képernyő), de a vonatszám (1231/nap) és a forgalom sűrűség nagy figyelmet igényel. A szimuláció készítői is azt tanácsolják, hogy vagy hálózatban többen irányítsunk, vagy egyedül a vasárnapi menetrendi forgalmat. A központ vonatsűrűségét az adja, hogy több irányból érkező vonatok érintik a New Street állomást (lásd a térképen).

Hálózati kapcsolatot lehet létesíteni Coventry, Wolverhampton, Aston és Saltley központokkal. Saltley központtal való hálózati kapcsolat jelenleg le van tiltva amíg Saltley fejlesztés alatt áll.

A Birmingham New Street szimuláció betöltésénél három időszak közül választhatunk a 1976-1991, a 1992-2000 és 2001-től terjedő időszak vágányhálózata közül. Az irányítást ARS nem segíti, de szerencsére vágányút törlés (TORR) működik.

Mint az már megszokhattuk, ez a központ is fizetős, 29.95 Font (11081 Ft) összegért a miénk lehet, vagy csomagban a Birmingham New Street, Coventry, and Wolverhampton Multibuy 39.95 Fontért (14780 Ft).

Tamogatóink:


 

Partnerek: