Legyél Te is forgalomirányító!

SimSig - Motherwell az új Skót központ

Ismét új központ készült el a SimSig "konyhájában", ezúttal West Coast of Scotland vagyis Skócia nyugat tengerparti vasútvonalát irányíthatjuk. Motherwell központ az eredeti NX panel alapján készült. A szimuláció az angol határtól Gretna városától egészen Glasgow-ig húzódik. A fővonalon található a híres Beattock Summit (egy 10 mérföldes szakasz, ahol egy meredek emelkedő miatt tolómozdonyra volt (van) szükség). A Motherwell központ közel 90 mérföld hosszú terület, megtalálható benne a Newton, a Hamilton kör, Coatbridge, Lanark és Larkhall városok vasútvonalai és állomásai.

A központban három különböző vágányhálózat közül választhatunk (1980, 1990 és a 2000). Az 1980-as elrendezésben megtalálható többek között a hatalmas Ravenscraig Acélművek uralta a terület, vagy a 2000-es időszakban az 2005-ben újranyitott Larkhall ág. A Szimuláció el van látva ARS-el és TORR-al amely segítheti az egyéni játékot, tetszés szerint ki-be kapcsolható. A központhoz egy 2006 augusztusi menetrendet kapunk (856 vonat), amely kompatibilis a többi skót központtal. Motherwell szimuláció hálózati kapcsolatot tud teremteni Edinburgh és Central Scotland központokkal, valamint a fejlesztés alatt álló Glasgow Central-al és Carlisle is.

A Motherwell SimSig szimuláció első ránézésre egyszerűnek tűnik, viszont a sok elágazás, ipari terület és a mellékvonal komoly "munkát" adhat az irányítóknak. A gyakorlott forgalomirányítók TORR és ARS nélkül biztos nem fognak unatkozni. :)

A központot 20 fontért vásárolhatjuk meg, amely 360 Ft/1 Font -os árfolyammal számolva 7200 Ft. A szimuláció méretét tekintve nem is tűnik olyan soknak, ezenkívül a Skót vasút szerelmeseinek kötelező darab.

Tamogatóink:


 

Partnerek: