Legyél Te is forgalomirányító!

Victoria központok

Három év fejlesztést követően kiadták a Victoria Central és a Victoria South Eastern központokat. Mindkét központ London Victoria (Central) fejpályaudvaráról indul, és míg a Central dél-nyugat és északi irányba húzódik, addig a Victoria South Eastern dél és dél-kelet irányba. Érdekessége, hogy mindkét központ egy azon fejpályaudvart használ, a Victoria South Eastern a vágányok 1-től a 8-ig, míg a Central a 9-től a 19-ig látható. Mindkét központ komoly vágányhálózattal rendelkezik és közel 12 képernyői területet foglal el. (A központok térképe itt.)

A központok közvetlenül kapcsolódnak többek között a  London Bridge (két helyen), Wimbledon (két helyen), Waterloo (két helyen), Croydon (két helyen), Wembley fővonal (egy helyen). Természetesen ez a kapcsolódás nem egyenértékű a hálózati kapcsolattal.

Victoria Central és a Victoria South Eastern központok fizetősek, az áruk pedig nem az olcsó kategóriába tartozik magyar viszonylatban, fejenként 25 fontot kérnek értük ami 378Ft-os árfolyam számítással a 18.900 Ft!! (két központ ára).

Remélhetőleg lesz közöttünk olyan aki megvásárolja a szimulációkat és készít róluk bővebb leírást.

Tamogatóink:


 

Partnerek: