Westbury

Westbury kezelési körzetét A Katedrálisnak is szokták hívni, hiszen olyan kiterjedt. Keleti irányban egészen Readingig miénk a terep, Swindon felé a melkshami elágazásig, Bristol felé a trowbridge-i vonalig kezelünk, dél felé pedig Salisbury irányában irányítunk, ezek mellett pedig a yeovili kezelési központot irányítjuk a weymouth-i vonalon, illetve nyugat felé Exeter felé küldhetünk vonatokat.

A Westbury melletti rendezőpályaudvarok sok feladatot szolgáltatnak, tehervonatok egész nap, míg szerelvénymenetek reggel és este közlekednek. Kőszállító vonatok a mereheadi és a Whatley-i kőbányákból közlekednek, melyek szintén kezelhetőek.



Bár nem Westburyből kezelhetően, de a Readinghez tartozó Berks and Hants-i kezelési körzeteket is látjuk, ezáltal Aldermastontól Somertonig 100 mérföldön át irányíthatjuk a vonal forgalmát. A szimuláció az egyéb elágazásokkal és szakaszokkal 140 mérföld irányítását teszi lehetővé.

Hálózat:


Jellemzők röviden:

  • Kiterjedt kezelési körzet, látható Berks and Hantstól
  • Vegyes forgalom a 100 mf/h-s HST-ktől a 45 mf/h-s kővonatokig
  • Engedélykérések egyvágányú pályákon

Nehézségi besorolások:

  • Személyvonat-forgalom - közepes
  • Tehervonat-forgalom - magas
  • A vágányhálózat bonyolultsága - közepes
  • Összességében - közepes

Linkek

Térkép:


A fordítást a Simsig/Westbury alapján (IPG) készítette, képek a Westbury szimulációból lettek kimentve.
www.simsig.hu
, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet

Tamogatóink:


 

Partnerek: