PC-Rail Simulations

Doncaster újra

Nem tudom mi van az angolokkal, de november hónapra két különböző forgalomirányító programhoz is elkészül Doncaster állomása. A SimSig termékéről már beszámoltam, ezúttal viszont a PC-Rail-hez megjelent szimulációról lesz szó.
A továbbra is ingyen letölthető és kipróbálható pálya kidolgozása Peter Mould-nak köszönhető, aki már eddig is elég sok menetrendet gyártott a programhoz. Ezúttal egy forgalmas szombatot vett alapul, méghozzá 1968-ba kalauzol el minket, így nyoma sem lesz a ma korszerű motorvonatainak. Grafikailag nem változott semmi a progiban, gyakorlatilag csak egy új menetrendet kapunk nem kevés pénzért. Na ezt már mondjuk én is lehúzásnak érzem, de az érdeklődők kedvét nem szeretném elvenni. Szerencsére egy kis időt lehet vele játszani fizetés nélkül is.
További újdonság a program weblapján az, hogy kitettek még két menetrendet a letöltések közé: egy 1953-as Brighton-i hétköznapon irányíthatjuk a szerelvényeket, illetve megismerkedhetünk Carlisle egy napjával az 1963/64-es menetrendi évből.

Forrás: www.vonatmagazin.hu

Tamogatóink:


 

Partnerek: